Pages

17 Mayıs 2013 Cuma

Yeşil Anne ve İpek Hanım'ın Çiftliği Buluşması

Sevgili Anneler;


Bugun Nişantaşı City's de İpek Hanım Çiftliği'nin sahibi Pınar Kaftancıoğlu ile tanıştım. İnanılmaz pozitif enerji dolu, içinden geldiği gibi doğal, samimi,güleryüzlü,deli dolu bir anne, ve hatta çok genç yaşında anneanne! 








City'deki onlarca stant içinde , en büyük ilgi, en büyük kalabalık ve tabii en lezzetli ürünlerde İpek Hanım stantındaydı. Güler yüzlü stant görevlileri de tabii. Stanttan mis gibi erikler alabildim sadece, maalesef her şey tadımlıktı,satılık değil.. Ama kesinlikle İstanbul'da satış dükkanları açmalı İpek Hanım Çiftliği en kısa zamanda, inanılmaz bir sevgi, hayranlık,inanmışlık var kullanıcılarda. Herkes çok mutlu ürünlerden.



Hala duymamışsanız eğer, uzun yaşam ile ünlü Nazilli'deki çiftliğinde tarım ilaçları, suni gübreler,hormonlar,fabrika imalatı tohumlar kullanmadan, bilinen eski anadolu yöntemleri ile tamamen doğal tarım yapıyor, Pınar hanım. Bizde iki yıla yakındır, sebze,meyve,süt,peynir,reçel,ekmek, tereyağ ne varsa afiyetle , içimiz rahat mideye indiriyoruz.Sizde sipariş vermek isterseniz ipekhanim@ipekhanim.com adresine mail atmanız yeterli.

Pınar hanımla İstanbul'a geldiğinde tekrar görüşmek ,buluşmak dileği ile,

Yeşil Anne



Hiç yorum yok: